برگزاری دهمین گردهمایی مدیران عامل و مدیران نیروگاه‌های کشور

برگزاری دهمین گردهمایی مدیران عامل و مدیران نیروگاه‌های کشور
دهمین گردهمایی مدیران عامل و مدیران نیروگاه‌های کشور در روز سیزدهم اردیبهشت ماه 1402 با حضور سخنرانان برجسته در نیروگاه رودشور برگزار شد. این گردهمایی به‌صورت سالانه در نیروگاه رودشور برگزار می‌شود و شرکت کنندگان آن، مدیران نیروگاه‌ها و شرکت‌های مرتبط با تولید برق هستند.
اولین سخنرانی با موضوع تورم، قیمت حامل های انرژی و آینده صنعت برق بود که توسط دکتر حسین عبده‌تبریزی انجام شد. این مدرس دانشگاه و مشاور مالی که از چهره‌های مطرح کشور در حوزه مالی است و با صنعت ارتباط بسیار نزدیک دارد، در خلال این سخنرانی ضمن تعریف مهم‌ترین مفاهیم مرتبط با موضوع، از جمله «پایه پولی»، «پول» و «شبه پول»، به تبیین شرایط اقتصادی کشور از نظر میزان و نحوه رشد تورم، تولید و مصرف انرژی، میزان یارانه‌های پنهان انرژی و لزوم بازبینی در آن پرداخت و راه‌کارهای پیشنهادی رویارویی با این چالش‌های را در بخش تولید برق مطرح کرد.
 
دکتر عبده‌تبریزی در بخش پایانی سخنرانی خود در این گردهمایی، با اشاره به آن که اقتصاد ایران خصوصا به علت مساله «انتظارات تورمی» در آستانه یک ابرتورم قرار دارد و برای مهار ورود به این ورطه اقداماتی از سوی سیاستگذاران در حال انجام است، پیام اصلی مطالب و اطلاعات مطرح‌شده در این سخنرانی را برای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان انرژی و مشخصا برق چنین اعلام کرد: با توجه به بررسی شاخص‌های اساسی مرتبط با رشد تورم در کشور، پیداست تداوم حیات صنعت برق کشور با ساختار اقتصادی موجود ناممکن است، چرا که منابع کافی وچشم انداز تامین آن برای خرید برق تولیدی نیروگاه‌ها توسط دولت وجود ندارد. در نتیجه باید اجازه بدهد این صنعت به سمت آزادسازی قیمت‌ها پیش برود. تولیدکنندگان برق نیز می‌بایست رشد تورم و رشد دستمزدها و دیگر هزینه‌ها را از هم اکنون در قرارداد‌ای آتی و نوشتن تمامی طرح‌های کسب‌وکار و یا مطالعات امکان‌سنجی شرکت‌های متبوع خود پیش‌بینی کنند.
 
استعدادیابی و جانشین‌پروری موضوع سخنرانی بعدی بود که توسط دکتر بهزاد ابوالعلایی مدرس و مشاور حوزه مدیریت و منابع انسانی ارائه شد. وی در این سخنرانی در خصوص نحوه جایگزینی و کشف استعداد برای مدیریت به بیان مطالبی پرداخت و از دیگر محورهای سخنرای دکت ابولعلایی، استعداد و توسعه آن بود.
بخش عمده سخنرانی دکتر ابوالعلایی در این نشست با اشاره به تجارب موفق مدیریتی در شرکت‌های برتر دنیا، به شرح مراحل ده‌گانه استعدادیابی و جانشین‌پروری در سازمان‌ها اختصاص یافت که شامل گام‌هایی چون آمادگی‌سنجی، تشکیل کمیته راهبری طرح، تعیین مشاغل کلیدی، برآورد نیاز برنامه‌ریزی نیروی انسانی، فهرست و مدل‌سازی شایستگی‌ها در سه دسته شایستگی‌های اصطلاحا «سر، قلب و پا»، تهیه فهرست اولیه افراد کاندیدای مدیریت، تهیه و استفاده از ابزارهای سنجش شایستگی افراد، ارائه بازخورد به کارکنان شرکت‌کننده در این طرح، تشکیل خزانه استعداد و نهایتا پرورش استعدادها توصیف شد.
علاوه براین موضوع مشاغل کلیدی و شایستگی‌های مدیریت‌، مدل‌های مختلف قابلیت‌های مدیریتی و چالشهای استعدادیابی از نکات مهم سخنرانی وی بود.
 
در ادامه این گردهمایی، سخنرانی فنی دکتر کاوه قربانیان استاد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف با موضوع HUMMING و Acceleration ارائه و طی آن در خصوص اشکال هامینگ در محفظه احتراق توربین گازهای کلاسFو روش‌های جلوگیری از آن صحبت شد. ناپایداری‌های احتراق و تاثیرپذیری آن از کیفیت سوخت مورد استفاده نیز از نکات کلیدی سخنرانی بود. مکانیزم کوپلینگ، طراحی مشعل و تکنیک کنترل از مباحث وی بود.
این گردهمایی همچون سال‌های گذشته از سوی مدیران عامل نیروگاه‎های کشور، مدیران نیروگاه‎ها و شرکت‎های صنعت برق با استقبال خوب روبه‌رو شد.

 

آدرس

 تهران

خیابان استاد مطهری - خیابان فجر ( جم سابق ) پلاک 18- طبقه سوم ، واحد 8. انجمن صنفی نیروگاههای ایران-اصنا

 کد پستی : 1589616191

 

تماس با ما

تلفن:        88301762-021

تلفکس:     88300930-021

موبایل مسئول دفتر:     09192602659

 

خبرنامه الکترونیکی

برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد کنید.